Ülkü Ocakları'ndan Kuran dersi

Ülkü Ocakları

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, gençlerin Kuran-ı Kerim'i anlaması ve bu doğrultuda hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Bu konuda Ülkü Ocakları'nda kurs açtıklarını belirten Tunçbilek, gençleri kursa davet etti.

KURAN KARSU VERİLİYOR

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, insanların en hayırlısı insanlara Kuran’ı öğreten ve vesile olandır sözünü hatırlatarak, Ülkü Ocaklarında Kuran kursu düzenlediklerini söyledi. Tunçbilek yaptığı yazılı açıklamada, “Ocak, teşkilatın adresidir. Ocak, bizi yakan ateşin evidir. Türk’ün sönmeyen ateşidir. Piştiğimiz yerdir. Ulu bir çınarın gölgesinde, tohumdan fidana doğru şekillendiğimiz kutsal mekânımızdır. Ocak, şehitler otağıdır, aksakallı ulu kocaların asırlar önce dualadIĞI gazi dervişler yurdudur; göz ve gönül aydınlığımızın, beden ve ruh bütünlüğümüzün, alın terine ve imana yönelişimizin kutlu beldesidir.”

 

BİZ BU YOLA KURANLA ÇIKTIK

“Bizlerin olmazsa olmazı Annelerimiz ve Bacılarımız; Resulullah S.A.V efendimizin Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir.Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür sözü ile yola çıkmış bulunmaktayız. Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı olarak siz baş tacımız olan bayanlarımıza kapımız sonuna dek açık olacaktır. ALLAH’ın nuru olarak indirilmiş, İman edenler için rahmet, hidayet ve şifa olan, Kelimelerin, cümlelerin en güzeli, Bizlere öğüt verici ve uyarıcı olan, Sonsuz hikmet sahibi yüce kitabımız, en büyük rehberimiz Kuran-ı Kerim kursu başlatmak için biz bir adım attık.”

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

“Kuran okumayı öğrenmek isteyen Siz değerli bayanlarımızı bekliyoruz. Kursumuz 11 Ocak cumartesi günü başlayacak olup her cumartesi Pazar günleri saat 13:00 ila 15:00 saatleri arasında olacaktır. Daha önce açmış olduğumuz kurslarımızla 60 gencimizin kuran öğrenmesine vesile olduk.” dedi. 



vatandaş
7.01.2014 11:47:42
Allah razı olsun umarım ırkçılık yapmanın da islama aykırı olduğunu anlarsınız.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ